BejelentésSeychelles szolárium- és szépségszalon

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Utolsó frissítés: 2010.09.05.

Kedves régi és új Vendégeink!

Vége a nyárnak, indul a szoli szezon!!!

Őszi kedvezményeinkkel megőrizheted a nyáron szerzett barnaságodat!CSŐCSERE!!!

www.chocolatebrown.hu

A szoláriumokban 2009.02.04.-e óta minden gépben Chocolate Brown csövek vannak, melyek tartós, igazi csokibarna bőrszínt adnak.

Legutolsó csőcsere: 2010.01.21.

Tavaszi újdonság a szolárium közbeni fogfehérítő! Míg Ön barnul, fogai fehérednek!

Folyamatos krém és bérlet akciókkal várunk Mindenkit!

Szoláriummal a H1N1 ellen!

A STAR magazin 2010.január 07-13.-i számában is megjelent erről egy cikk:

(Az erről szóló cikk linkjét lapunk alján találjátok.)Bizonyára sokan hallottátok a TV-ben, rádióban vagy egyéb helyen, hogy a szoláriumozás káros. Sajnos ezek a nyilatkozatot nem teljesen valósághűek, és inkább lejáratják a szoláriumokat, nem pedig valós képet adnak működésünkről és magáról a szoláriumozás lényegéről. Rengetegen keresnek fel minket kérdéseikkel, hogy közelebb jussanak az igazsághoz. Gyanakvásotok teljesen érthető, hiszen minden fórum mást mond.

Üzletünk együttműködő kapcsolatban áll a Magyar Szolárium Üzemeltetők Egyesülete-vel, mely egyesület abból a célból jött létre, hogy a magyar szoláriumozás kultúráját megújítsa, fejlessze, és a vendégeknek megfelelő válaszokkal szolgáljon.

Néhány mondatban szeretnénk segítséget nyújtani, mely alapján könnyebben ítélhetitek meg, hogy szeretnétek-e igénybe venni a mesterséges napfény szolgáltatásait.

Első és legfontosabb tévhit: "a szolárium rákkeltő..." EZ NEM IGAZ.

A bőr megégése valóban rákkeltő hatású lehet, azonban ennek semmi köze nincs a szerencsétlen szoláriumgépeknek. Ha a bőr a napfény alatt ég meg, akkor ott legalább akkora, sőt, akár nagyobb mértékű is lehet a rákosodást okozó faktor. Gondoljunk csak arra, hogy évről-évre egyre több a Nap alatt töltött veszélyeztetett órák száma. Nyáron gyakorlatilag már alig lehet kimenni az utcára faktoros fényvédő krém nélkül. A Nap sugárzását nem lehet kontrollálni, azonban a szoláriumfényt igen. Ha valaki a bőre színének és állapotának megfelelő időt tölt a szolárium gépben, akkor egyáltalán nem ég meg a bőre, így a rákkeltő hatás is elmarad. A probléma akkor kezdődik, ha nem tartjuk be a helyes szoláriumozás szabályait.
Melyek ezek?
- tartsunk legalább 48 óra szünetet két szoláriumozás között
- helyesen ítéljük meg bőrünk aktuális színét, és ne vigyük túlzásba a perceket, csak mert akciós ár van vagy nem érünk rá többször a héten, hogy eljöjjünk. Amennyiben bizonytalanok vagyunk a bőrünk meglévő színezettségét illetően, kérjük a pultos tanácsát.
- minden gép és minden cső más típusú, így alkalmazkodnunk kell az adott készülékhez. Attól, hogy valahol 12 percekre mentünk, nem biztos, hogy más üzletben, más gépbe is annyira kell mennünk. Ha csőcsere volt, mindig fogadjuk meg a személyzet tanácsát, és kevesebb perccel kezdjünk.
- használjunk szoláriumozás előtti krémet. A krém pótolja a bőrből hiányzó nedvességet, és tartósabbá teszi a megszerzett színt, valamint bőrünk sem szárad ki annyira, mint a krém nélkül. Így tél idején ráadásul két fontos tényező is szárítja bőrünket: a kinti hideg, és a zárt helységek fűtése. Bőrtápláló kozmetikum használata ebben az időszakban kiemelten javasolt. Ezzel elkerülhető a bőr feszülése, szárazságérzete és a szín korai lehámlása. A legtöbb üzletben kapható szoláriumozás előtt és utáni krém, külön férfiaknak és nőknek, akár érzékeny bőrűeknek is. Bátran kérjünk segítséget.

Ha betartjuk a helyes szoláriumozás szabályait, akkor nemhogy nem káros, hanem kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre a mesterséges napfény. Szerencsére napvilágot látnak most már olyan információk is, melyek ezt alátámasztják. Orvosi kutatások szerint a szoláriumozás a H1N1 vírus ellen is hatásos lehet. Erről részletesen az alábbi cikkben olvashat:

cikk:
Szoláriummal a H1N1 ellen
Megújult kozmetikánk és fodrászatunk továbbra is vár minden kedves régi és új Vendéget!

Kozmetikánkban új kezeléseket is kipróbálhat:
- botoxos és kaviáros luxuskezelés
- arany arc és dekoltázs kezelés
- csokoládés kezelés


Fodrászatunk meg kezdte póthaj felhelyezési szolgáltatását:
- tincses vagy soros hajpótlás
- hajhosszabbítás és dúsítás
- műhaj (akár party színekben is), ázsiai vagy európai haj beszerzése és felhelyezése

Érdeklődjön telefonon!


Holnapunk folyamatosan készül, valamint hamarosan képek kerülnek a Galéria menübe. Kérünk Titeket, hogy látogassatok vissza újra.

KöszönjükIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!